- Se alle bidragsydere Her

Gadefest “på skrump”

Med ”kun” 60 tilmeldinger var der ikke basis for at engagere et live-band til ”Den Store Gadefest”. I stedet blev opgaven med at underholde og lokke festdeltagerne ud på dansegulvet lagt i hænderne på Lars og Jesper fra ”Danmarks største eftermiddag” på Radio Viborg – og den opgave løste de to trinde radioværter aldeles upåklageligt.

Trods skuffende få tilmeldte blev der alligevel fest i Houlkær Hallen 30. september. Oven i købet en god én af slagsen

”Den store gadefest” i Houlkær Hallen fredag 30. september blev ikke helt så stor, som arrangørerne på forhånd havde håbet på.
Ambitionen fra starten var et par hundrede festdeltagere, men da det kom til stykket, var der kun 60 Houlkær-borgere, som var parate til at trække i festtøjet.
Alligevel valgte arrangørerne efter moden overvejelse at gennemføre festen i modificeret udgave – under mere intime forhold i hallens selskabslokaler og uden live-band’et ”B-Happy” til at sørge for dansemusikken.
– Egentlig havde vi sat 100 deltagere som minimums-grænse, men en klausul i kontrakten gav os mulighed for at afbestille orkestret med få dages varsel – og så valgte vi alligevel at holde festen.
– Det blev selvfølgelig ikke helt dét arrangement, vi som udgangspunkt havde håbet på, men bortset fra dét var det en supergod og hyggelig aften, hvor man fik snakket med nogle nye mennesker – og skabt sig nogle nye kontakter i lokalområdet, vurderer formanden for halbestyrelsen – og idémanden bag ”Den store gadefest” – Jens Johansen.
I fraværet af ”B-Happy” var opgaven med at underholde og lokke festdeltagerne ud på dansegulvet lagt i hænderne på Lars og Jesper fra ”Danmarks største eftermiddag” på Radio Viborg.
Den opgave løste de to trinde radioværter aldeles upåklageligt, og selv om selskabet kvantitativt ikke var det største, var der alligevel højt humør og livlig danseaktivitet aften igennem.

På den baggrund vil arrangørerne bestemt heller ikke afvise, at de gør et nyt forsøg på at tromme Houlkær sammen til fest i 2012.
– Set i bakspejlet er der nok ingen tvivl om, at vi i denne omgang var lidt for sent ude med vores annoncering af ”Den store gadefest”.
– Datoen bør – ideelt set – meldes ud allerede i løbet af foråret, så de forskellige foreninger og grupperinger i området har mulighed for at indarbejde festen i deres planlægning.
– Men selve idéen om en fælles Houlkær-fest er der rigtig mange, der har været positive overfor – og nu har vi så oven i købet 60 ”ambassadører”, som forhåbentlig kan være med til at ”gøde jorden” for en ny – og større – fest i 2012.
– Potentialet er der helt sikkert. Nu handler det bare om at få det indfriet – og i den sammenhæng er alle gode ideer og input velkomne, erklærer Jens Johansen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.