- Se alle bidragsydere Her

Festugen åbnet – i al ubemærkethed

Årets musikalske underholdning i forbindelse med festugeåbningen på Torvet blev leveret af Nikolaj, Emil, Magnus og Thomas fra Viborg Gymnasium og HF – med teknisk assistance fra musiklærer Per Dalhoff Jensen. Og den opgave slap gymnasiekvartetten rigtig godt fra.

Ny direktør Boligselskabet Viborg holdt årets åbningstale – og roste Houlkær for at stå sammen på tværs

Kagen var indbydende, vejret var flot, og musikerne var både talentfulde og havde lækkert hår.
Og så var der oven i købet ophørsudsalg i Superbrugsen…..
Trods dét var fremmødet ikke ligefrem overvældende på Torvet i Houlkær, da årets festuge åbnede tirsdag 23. august med åbningstale af direktør Grethe Hassing, Boligselskabet Viborg, og musikalsk underholdning af Nikolaj, Emil, Magnus og Thomas fra Viborg Gymnasium og HF.
Grethe Hassing, der så sent som i juni afløste Gunnar Grangaard på direktørposten i Boligselskabet Viborg, betegnede i sin åbningstale Houlkær som en aktiv bydel, der lever højt på det gode samarbejde på tværs i lokalområdet.

Boligselskabet Viborg har selv en central placering i den sammenhæng – og dét er der ingen som helst planer om at lave om på, selv om der nu er kommet en ny direktør i spidsen, fastslog Grethe Hassing.
Samtidig håber boligselskabet også inden for overskuelig fremtid at kunne være med til at sætte et fysisk fingeraftryk på Houlkær – i form af en gennemgribende renovering, der gerne skal være med til at fremtidssikre Houlkærvænget.
– Der vil sandsynligvis endnu gå et stykke tid, inden vi kommer til at se de første konkrete resultater af arbejdet, men der er rigtig mange spændende idéer indeholdt i dét forslag til en helhedsplan, som vi snart regner med at sende ind til Landsbyggefonden. Og der bliver virkelig arbejdet intenst med sagen – og sat mange ressourcer ind på at få noget til at ske her i Houlkær-området, erklærede Grethe Hassing.
Foruden åbningsseancen på Torvet bød festugens førstedag også på godnathistorielæsning på biblioteket, hvor Erik Kierkegaard fortalte historien om støvsugerdragen.
Onsdag er der Open Air-gudstjeneste i Gryden bag kirken – og godnathistorielæsning ved Kirsten Tetzschner, og torsdag serveres der festugemenu i Houlkær Kirke under temaet ”Alle Tiders Eventyr”, inden det i aftentimerne går løs med årets Houlkær-løb.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.