- Se alle bidragsydere Her

Salsaen har bidt sig fast i Houlkær

Salsa-instruktør An Van Nguyen ser med forventning frem til en ny halvsæson i Houlkær. For at give nye interesserede mulighed for at snuse til salsa-trinene, inviterer han 30. august til prøvetime i Houlkær Hallens selskabslokaler.

Efterårssæsonen indledes 30. august med prøvetime for nye interesserede

På en sommerdag hvor regnen siler trøstesløst ned over Viborg-egnen, kan det unægteligt forekomme som om, der er uendeligt langt fra Houlkær til Caribien.
Men når salsa-tonerne lyder i Houlkær Hallens festlokale, er den mentale afstand pludselig ikke nær så stor.
Sådan er der tilsyneladende en del danseglade i lokalområdet, der oplever dét.
I hvert fald ser det indtil videre ud til, at salsaen er kommet til Houlkær for at blive.
I alt 30 mere eller mindre erfarne salsa-dansere kridtede i foråret danseskoene og deltog i den århusianske salsaskole ”Salsa Claves” begynderkursus i Houlkær Hallen.
– Det betragter jeg selv som en pæn succes, og derfor er det også planen at fortsætte med salsa-undervisning i Houlkær i efterårssæsonen, fortæller ”Salsa Claves” udsendte i det midtjyske, salsa-instruktør An Van Ngyen.
Flere af deltagerne på forårets salsa-kursus ventes i efteråret at fortsætte på et hold for ”lettere øvede”.
Derudover er det ambitionen at få oprettet et nyt begynderhold i Houlkær. Nu da rygtet forhåbentlig har spredt sig, og idéen om en salsa-skole i Viborg har vist sig at være bæredygtig.
Fire nye salsa-dansere har allerede meldt sig under fanerne, men for at give andre interesserede mulighed for at snuse til salsa-trinene, inviterer An Van Nguyen ligesom i februar til prøvetime i Houlkær Hallen – forud for den egentlige sæson.
Prøvetimen afvikles tirsdag 30. august fra kl. 18.30 til 19.30, og det er ikke nødvendigt at medbringe dansepartner.
Dog er det ingen hemmelighed, at mandlige salsa-dansere er lidt af en mangelvare og derfor – sandsynligvis – kan se frem til at få en særlig varm modtagelse.
Den ordinære efterårssæson indledes tirsdag 6. september med dans for de lettere øvede fra kl. 18.30 til 19.55 og dans for nybegynderne fra kl. 20.00 til kl. 21.25.
For begge holds vedkommende gælder, at efterårets salsa-kursus strækker sig over i alt 12 lektioner.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.