- Se alle bidragsydere Her

Nyt liv til Nørresø

her arbejdes der

Kilometervis af blå slanger forbundet med wirer, er blevet lagt på bunden af søen.

Der har været travlhed ved Nørresø hele sidste uge, hvor frømænd og andet personel, har været igang med forberedelse til  og udlægning af rør, der skal ilte søen. Det har man kunnet se ved,  at der er dukket rør op over vandoverfladen tæt ved land og hvide afmærkninger et stykke  længere ude, langs hele søen.

Læs mere om Nyt liv til Nørresø

Livlig aktivitet

Blå slanger så langt øjet rækker

Der arbejdes på højtryk for at få slangerne ud, så projektet kan gå igang og gøre sin virkning, selv week-enderne bliver taget i brug. Det vil nok tage et par år, før man rigtig mærker forskellen, bliver der fortalt; og da jeg jo synes, at der er rigtig meget liv i og ved Nørresø, får jeg at vide at: det vil blivet meget, meget bedre.

dykker i vandet
specialbåd lægger r’ør ud
Så sent som igår, så jeg, at der stadig lægges rør ud og med dêt tempo, som det bliver gjort i, kan jeg godt  forstå, det tager tid. Selv en robåd i høje bølger kommer hurtigere frem, men hurtigere kan det ikke gøres. 
Det bliver meget spændende, at følge den videre udvikling og hvilken forskel det gør for søfuglene, planterne, fiskene og alle de andre smådyr i søen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.