- Se alle bidragsydere Her

Er Houlkær et godt sted at bo? – Hvad synes du?

Spørgsmålet er stillet til Houlkærportalens brugere:

Hej, vi er en lille familie på 2 voksne og 2 børn, som syntes, at Viborgs bedste lejligheder ligger i Houlkær og vil rigtig gerne flytte derop .
MEN vi er ikke sikre, fordi der ofte er dårlig omtale af kvarteret. Er der nogen, som vil komme med positive kommentarer?
Med venlig hilsen Jørgen

Skriv til Jørgen og hans familie  ved at benytte “Kommenter” herunder.

1 comment to Er Houlkær et godt sted at bo? – Hvad synes du?

 • Eva

  Hej.
  Jeg er selv vokset op i Houlkær. Jeg flyttede til USA som 19-årig, og efter et par år flyttede jeg til Aalborg hvor jeg boede i knap 10 år.
  Jeg er nu tilbage i Houlkær – har altid vist jeg ville vende tilbage når jeg en gang skulle have børn – og jeg elsker det. Vi har lige købt nyt hus, og har udelukkende kigget i Houlkær.
  Jeg boede – desværre – ikke i lejlighed, og var derfor meget jaloux på de af mine klassekammerater der gjorde. De havde det altid sjovt – altid mange børn at lege med, og alle kendte alle og følte sig trygge.
  Vi er rigtig mange, der efter flere års fraværd – pga. arbejde, uddannelse osv. – er vendt tilbage, og flere kommer til.
  Det er et dejligt sted at bo, med masser af stisystemer, der gør det nemt for børn at komme sikkert rundt. Her er et rigtig godt socialt liv, en god skole og mange engagerede mennesker i lokalsamfundet.
  Lad være med at lytte til gamle rygter der holder ved – der er ikke hold i dem! Kender flere tilflyttere, der ikke kunne drømme om at flytte herfra igen :O)
  Mvh Eva.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.