- Se alle bidragsydere Her

International Running Team Viborg

Der er allerede nu ca. 30 deltagere i det internationale løbeteam

Et nyt løbeprojekt kombinerer integration og  hyggeligt samvær med frisk luft og motion

Initiativtager Rolf Bücking fortæller: “Vi vil gerne invitere indvandrere til at løbe sammen med danskere. De skal vide, at der også er sådan et tilbud til dem. Derudover har det både et socialt og et sundhedsfremmende formål. ”

Målet er at etablere et hold løbere bestående af både indvandrere og danskere, som vil deltage i årets 24-timers løb og måske senere også i Avis-marathon.
Træningsstart var d. 2. maj, men man kan stadig tilmelde sig. Der trænes hver mandag kl. 16.30 – mødested foran Kasernehallen, Tingvej 17.

Er du frisk og er det noget for dig, så er Den internationale Højskole i Houlkær ved at danne en løbegruppe, der løber med holdet.
Ring eller sms til koordinator Kirsten Mahler – tlf. 6120 4452 – så følges vi ad!


Træningen foregår under kyndig ledelse. Foreningen 24 Timers Løb stiller gratis løbetrøjer til rådighed og De Frivilliges Hus, Sprogcentret og DFH understøtter projektet økonomisk.
“Man kan sagtens løbe alene, men det er sjovere at løbe i fællesskab. Vi er nu ca. 30 deltagere – heraf omkring 20 med anden etnisk nationalitet end dansk – og vi vil da meget gerne, at tilbuddet benyttes af endnu flere. Aldersgruppen er underordnet – vi er i alderen fra 10 år og op til 60 år”, siger Rolf Bücking med et smil.

Initiativgruppen bag løbeprojektet består af: Run-in-Viborg, De Frivilliges Hus, Sprogcenter Viborg, Dansk Flygtningehjælp, Stedet1 og Ungdomsskolen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.