- Se alle bidragsydere Her

Ynglinge til tops i mesterrækken

Holdbillede

HIF/OGFs U19-mandskab i mesterrække 2 – fotograferet sammen med træner Poul Erik Frandsen efter at forårets kredsmesterskab var en fastslået kendsgerning.

Sammenbragt U19-hold fra HIF/OGF sluttede foråret som kredsvinder

Fodbold på ynglingeniveau har gennem snart mange sæsoner været et noget nær ukendt fænomen i Houlkær/Overlund.

Så meget mere opsigtvækkende er det, at HIF/OGF i foråret kunne mønstre et ynglingehold, som oven i købet endte med at stryge helt til tops i mesterrække 2.

– Koncentrationen svigtede en smule til sidst, da læseferien satte ind, men generelt spillede vi en god forårssæson, hvor vi slog til i de rigtige kampe, konstaterer træner Poul Erik Frandsen.

I turneringen om det jyske mesterskab i mesterrække 2 måtte HIF/OGF-ynglingene se sig slået med 6-4 af Hatting/Torsted fra Horsens-kanten, og det blev dermed samtidig afskedskampen for det sammenbragte Houlkær/Overlund-mandskab.

Syv af spillerne er nu rykket op som seniorer. De 12 resterende kommer til at udgøre stammen på det U19-hold, som i efterårssæsonen skal forsøge at bide sig fast i mesterrække 1 – landets tredjebedste række for U19-spillere.

Læs mere i august-nummeret af Houlkær Nyt

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.