- Se alle bidragsydere Her

Lige ved – og næsten

Morteza Abas Zada fotograferet sammen med sin klasselærer, Bente Bach, inden semifinalen i Herning. Desværre lykkedes det ikke Morteza at tage det sidste skridt til DM-finalen i Århus – trods en ny fin fortolkning af Henrik Nilaus’ ungdomsroman ”Tokes maske”.

Det var de små marginaler, der blev afgørende, da 13-årige Morteza Abas Zada fra Houlkærskolens 6a fredag 1. april repræsenterede Viborg Kommune i den midtjyske semifinale ved DM i oplæsning.
11 skrappe unge læsere stillede op på ”Fermaten” i Herning, og først efter længere tids votering i dommerpanelet lykkedes det at nå til enighed om en vinder.
Desværre blev det ikke Morteza, valget faldt på, selv om han også i Herning gjorde indtryk med en flot oplæsning af Henrik Nilaus’ ungdomsroman ”Tokes maske”.
Sejren gik i stedet til Marcus fra Tirsdalens Skole i Randers-forstaden, Kristrup, og det bliver nu ham, der skal forsvare de midtjyske farver i DM-finalen, som afvikles i Musikhuset i Århus.

Se videoen fra DM-semifinalen i Herning på youtube.com

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.