- Se alle bidragsydere Her

Farten skal ned på Søbakken

Forslag B, som ses her, virker umiddelbart som det mest realiserbare – at dømme efter orienteringsmødet 10. marts. Men ganske problemfrit er det ikke, fremgik det også af kommentarerne fra de cirka 20 fremmødte.

Referat af møde i forbindelse med stiprojektet Nørremøllevej/Røddingvej 10. marts kl. 17.

Mødet blev indledt af Thorkild Vestergaard, der umiddelbart efter gav ordet til Benny Taul Bjerre.
Han havde tre forslag til ændringer af projektet på Søbakken. Forslagene blev fremlagt i tilfældig orden, idet Benny startede med forslag B, så C og til sidst A.
De ca. 20 fremmødte havde forskellige kommentarer til de forskellige forslag, men forslag C, var de fleste enige om overhovedet ikke duede.
Man kunne konkludere, at der skal skabes så megen fartdæmpning på Søbakken som overhovedet muligt.
Frem til d. 17. marts er der muligt at komme med forslag til ændringer i projekterne.
Finn Jørgensen, foj@adslhome.dk, og Erik Overgaard Hansen, eo@besked.com, vil tage imod forslagene og vil sende dem videre til Thorkild Vestergaard og Benny Taul Bjerre.
Tak til FDF-søspejderne, ved Ole Nagel, der endnu en gang lagde hus til et møde, og tak til Hans Jørgen Poulsen, direktør for Viborg Bryghus for sponseringen af øl fra Viborg Bryghus.
Klik videre for at se de to øvrige forslag

Forslag AForslag C

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.