- Se alle bidragsydere Her

Naturen netop nu!

Odder på isen

Odderbesøg i Nørresø starter nyt tilbud på Houlkærportalen

Mange har sikkert læst i avisen, at der har været en odder på besøg i Nørresø. Det usædvanlige syn blev foreviget af Lisa Ammitsbøl, som var ude at gå tur med sin hund Charlie.

Lisa fortæller: Jeg havde min hund i snor, så jeg måtte klare med den ene hånd at holde hund og med den anden tage nogle billeder. Jeg fik ret mange, da det ikke påvirkede odderen synderligt meget, at vi stod der. Den tumlede rundt, dykkede efter føde og fik også gevinst af muslinger, tror jeg.Jeg var ikke sikker på, at det var en odder på det tidspunkt. Det kunne jo være en mink.
Et besøg på biblioteket hjalp med at få fastslået, at dyret var en odder, og Lisa Ammitsbøll fik lyst til at dele sin sjældne oplevelse med andre og gav avisen et tip.


Da Lisa Ammitsbøll er inkarneret naturelsker, naturkender og naturfotograf giver den daglige gåtur ved Nørresø mange oplevelser. Oplevelser som hun meget gerne vil dele med andre. Derfor er hun også en meget flittig bidragsyder til Artsportalen: fugleognatur.dk. Nu vil Lisa også også berige Houlkærportalen med sine billeder og oplevelser til glæde for andre, som går tur i området.
Man vil kunne få at vide, hvad der rører sig i naturen netop nu – stort som småt: hvor man kan være heldig at se isfuglen, at fuglene er ved at få forårsfornemmelser, isen der smelter osv

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.