- Se alle bidragsydere Her

Flere hold i Barcelona-farver

Seniorerne og U15-spillerne i Houlkær/Overlund følger U17- og U19-holdenes eksempel

Fodboldsamarbejdet på tværs af Randersvej griber stille og roligt om sig.

I første omgang omfattede det kun juniorerne og ynglingene, men med virkning fra efterårssæsonen udvides det til også at omfatte seniorerne og U15-årgangen.

– Alle kan se, det er vanvittigt, at vi løber syv mand rundt og træner i Houlkær, samtidig med at der måske også kun er syv til træning i Overlund.

– I den situation tjener det alle parter bedst, at vi går sammen ”øst for søerne” og i fællesskab forsøger at opbygge et slagkraftigt alternativ til klubberne i den anden ende af byen, vurderer formanden for Houlkær IFs fodboldafdeling, Palle Laursen.

Til den nye sæson har HIF/OGF tilmeldt to seniorhold: et serie 2-hold, som den hidtidige OGF-træner, Anders Sørensen, får hovedansvaret for, og et serie 4-mandskab, ledet af den ”gamle” HIF-træner, René Eckhardt.

Præcis ligesom ungdomsholdene kommer seniorerne til at spille i rød- og blå-stribede trøjer (dog først i fuldt omfang når OGF ikke længere er bundet af de eksisterende sponsor-aftaler).

Træningen kommer til at foregå på skift på banerne i hhv. Houlkær og Overlund, og hjemmebanen vil heller ikke altid være den samme.

Den præcise fordeling af hjemmekampene er endnu ikke endeligt aftalt, men det ligger fast, at det fælles serie 2-mandskab i et vist omfang også kommer til at spille kampe på Houlkær Stadion.

Læs mere om fodboldsamarbejdet i august-numeret af Houlkær Nyt

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.