- Se alle bidragsydere Her

Nye tider på Houlkær Bibliotek og besøg af Bogbussen

Som mange sikkert allerede har fundet ud af, så har biblioteket fået nye åbningstider.

Biblioteket har pr. 1. februar åbent:
Mandag kl. 14.00 – 19.00
Tirsdag kl. 10.00 – 17.00
Onsdag kl. 10.00 – 17.00
Torsdag kl. 14.00 – 18.00

Baggrunden for ændringen er, at Viborg Bibliotekerne som mange andre kommunale institutioner skal spare. Da besparelsen primært sker på personalekontoen, har det været nødvendigt at beskære åbningstiden på alle lokalbibliotekene – bortset fra Bjerringbro Bibliotek, der ligesom hovedbiblioteket ikke får væsentlige ændringer.
Det er selvfølgelig beklageligt, at Houlkær Bibliotek nu ikke mere har åbent fredag og lørdag, men til gengæld vil det sikkert glæde mange, at der nu er åbent om onsdagen.

Det er også glædeligt, at Bogbussen fremover vil supplere områdets lokalbibliotek. 

Bogbussen holder ved Løvbjerg:
Onsdag kl. 13.oo – 14.00
Fredag kl. 12.30 – 13.30

2 comments to Nye tider på Houlkær Bibliotek og besøg af Bogbussen

 • N-J Jakobsen

  Vi ved alle, at der skal spares; men jeg finder det alligevel uheldigt, at biblioteket holder åbent 4 dage først på ugen og dropper fredag og lørdag. For mig selv som pensionist er det kun et magelighedsproblem; men jeg finder det uheldigt at de unge ikke kan komme på bibliotek (internet) fredag eller lørdag (weekend)!

 • Kirsten Nørgaard

  Det er bestemt en skam, at Houlkær Bibliotek ikke mere er åbent i weekenden. Der er selvfølgelig fra personalet side blevet gjort opmærksom på, at mange benyttede biblioteket disse dage – bl.a. børnefamilier, som du også gør opmærksom på, også at biblioteket har en værestedsfunktion for mange børn i området. Man har alligevel skønnet, at det var mest hensigtsmæssigt i forhold til personalressourcerne, at alle lokalbiblioteker (bortset fra Bjerringbro) fremover er lukkede fredag og lørdag.
  Dine kommentarer vil naturligvis blive viderebragt til bibliotekets ledelse.

  Venlig hilsen
  Kirsten Nørgaard

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.