- Se alle bidragsydere Her

Lederpris uddelt for fjerde gang

Modtageren af årets lederpris, Brian Soelberg (i midten) flankeret af fodboldudvalgsformand Palle Kjær Laursen (tv.) og Morten Nielsen fra Jyske Bank (th.)

Brian Soelberg hædret for mange års utrætteligt arbejde i Houlkær IFs fodboldafdeling

”Han har været med lige siden Ruder Konges tid”.
Er der én person, dét udsagn passer på Houlkær IFs fodboldafdeling, så er det om nogen Brian Soelberg.
Derfor var det også ham, der på årets fodbold-årsmøde i HIF løb af med Jyske Banks lederpris.
I skarp konkurrence med et par andre, stærke kandidater, der såmænd også ville have været oplagte valg.
I mange år var det primært pigefodbolden, Brian Soelberg koncentrerede sig om.
Han var i sin tid en af primus motorerne bag etableringen af fodboldsamarbejdet, Team Viborg, og var igennem mange år Houlkær IFs repræsentant i Team Viborg-regi. Samtidig med at han selv som træner var med til at udvikle nye, dygtige pigefodboldspillere.
Senere fik Brian Soelberg lyst til også at forsøge sig som drengetræner. Han er i dag træner for U17-drengene og har tidligere stået med ansvaret for U15-holdet.
Sideløbende med dét er han medlem af fodboldudvalget – og medlem af dét udvalg, der tager sig af fodboldsamarbejdet med Overlund GF. Han har været en af drivkræfterne bag det kommende store pinse-fodboldstævne i Viborg. Og så har han gennem flere sæsonen varetaget det – til tider utaknemmelige – hverv som kampfordeler i Houlkær.
– Det er en post, der tager megen tid – og som ofte kan være en udskældt post – fordi alle gerne vil spille på samme tid.
– Men du har formået at få kampfordelingen til at gå op i en højere enhed – og i det hele taget er det helt fortjent, at det i år er dig, der får overrakt Jyske Banks lederpris, lød det anerkendende fra fodboldudvalgsformand Palle Kjær Laursen på årets fodboldårsmøde i Houlkær IF.
Brian Soelberg er den fjerde modtager af lederprisen.
De tre foregående år er prisen gået til Jens Johansen, Børge Knudsen og Gert Plesner.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.