- Se alle bidragsydere Her

Salsa-stemning i Houlkær Hallen

Omkring 40 nysgerrige var mødt frem, da An Van Nguyen sammen med en medbragt assistent gav danse-eleverne i Houlkær den første indføring i salsaens grundtrin.

Omkring 40 interesserede var på pletten, da de første spæde salsa-trin blev taget i hallens festlokaler

De kommende måneders salsa-skole i Houlkær ligner ved første øjekast en succes, men et par mænd ekstra vil – som udgangspunkt – ikke gøre nogen skade.
Det må vist være den foreløbige konklusion, efter at salsaen tirsdag 25. januar holdt sit indtog i Houlkær i form af en prøvetime i Houlkær Hallens festlokaler.
Som et forsøg har Danmarks største salsa-skole, ”Salsaclave” med hovedkvarter i Århus, valgt at udvide sit ”territorium” til Viborg med tilhørende ”forstæder”.
Ambitionen er i første omgang at samle to begynderhold a 16 deltagere, og det ser på ingen måde ud til at være urealistisk, efter at cirka 40 nysgerrige danselystne dukkede op til den første introduktionsaften.
– Jeg er i hvert fald – indtil videre – positivt overrasket over interessen.
– Allerede inden prøvetimen havde der meldt sig otte til hvert af de to hold i Houlkær. Da vi introducerede salsa’en i Randers, var der til sammenligning kun et par stykker, der havde tilmeldt sig forud for prøvetimen, bemærker salsa-instruktør An Van Ngyuen, som foråret igennem vil være ”Salsaclaves” ”forlængede arm” i Houlkær.
Selve undervisningen starter 1. februar og fortsætter frem til slutningen af april – fordelt over i alt 12 tirsdag aftener.

Læs mere om salsa-skolen i Houlkær i februarnummeret af Houlkær Nyt – eller gå ind på salsa-skolens hjemmeside www.salsaclave.dk for at se mere om træningstider, priser mv.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.