- Se alle bidragsydere Her

Årets musical på VGHF var flyvende

Sofie Skov og Klaus Jørgensen spillede hovedrollerne som Baby og Johnny i Viborg Gymnasium og HFs musical-opsætning af den gamle 80er-klassiker ”Dirty Dancing”.

Gymnasieelever spillede ”Dirty Dancing”, så man som tilskuer glemte alt om Patrick Swayze

Badet i et skarpt hvidt projektørlys svæver Baby højt oppe i luften, kun holdt oppe af Johnnys muskuløse arme og hænder.
Det er et smukt øjeblik, hvor årets musical på Viborg Gymnasium og Hf – både bogstaveligt og i overført betydning – kommer op at flyve.
Det er den symbolske kulmination på den kærlighedshistorie, der er omdrejningspunktet i opsætningen af den gamle 80ér-klassiker ”Dirty Dancing”, som to aftener midt i november blev genoplivet i gymnasiehallen i Houlkær. Med op imod 100 entusiastiske gymnasielever i rollerne som skuespillere, sangere, musikere, dansere og scene-teknikere.
Hovedrollerne som Baby og Johnny blev kompetent udfyldt af Sofie Skov og Klaus Jørgensen, begge fra 2.f, men i det hele taget bød forestillingen på så mange fremragende skuespilpræstationer, at man som tilskuer lykkeligt glemte alt om Patrick Swayze og Jennifer Gray – stjernerne i den oprindelige ”Dirty Dancing”-film fra 1987.
Ingen tvivl om, at Tom Rahbek, skolens instruktør på musicalen, så rigtigt, da han valgte Dirty Dancing som årets gymnasiemusical i Houlkær.
Forestillingen – i Viborg Gymnasium og HFs version – bød på mange kendte hits, som ”Hungry Eyes”, ”Be my Baby”, ”Time of my Life” og ”It´s Raining Men”, men der var så sandelig også noget for øjet med de mange danseindslag.

Læs mere om musical’en i vinternummeret af Houlkær Nyt – og se mange flere billeder fra musicalen på Viborg Gymnasium og HFs hjemmeside www.vghf.dk

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.