- Se alle bidragsydere Her

Nanna bedst til at tippe Champions League

Emilie Stenskrog (tv) optrådte i rollen som ”præmiepige”, da Nanna Nedergaard Nielsen fik overrakt sin tipsgevinst fra Champions League-kampen mellem FCK og Barcelona.

Præmien – en FCK-trøje – blev overrakt, da der 24. november igen var Champions League-bold i Houlkær Hallen

I den ene ende af cafeteriet sidder en større flok unge fodboldfans og hepper på FC København i Champions League-udekampen mod Rubin Kazan.
I den anden ende af cafeteriet runder HIFs unge håndboldtalenter træningen af med en omgang boller i karry.
Alt sammen mens de lokale ketsjersvingere ”smasher” løs og driver hinanden rundt på badmintonbanerne inde i hallen – og medlemmerne af Houlkærs nystiftede lokale løbeklub gradvist begynder at indfinde sig – varmt klædt på til årets første rigtige vinter-træningsaften.
Det kan måske lyde som en fjern fremtids-vision om en hal – sprudlende af alskens aktivitet – men det er den skinbarlige virkelighed, som den udspillede sig i Houlkær Hallen onsdag 24. november.I forbindelse med FCKs Champions League-kamp i Rusland havde hallens nye aktivitetsmedarbejder, Jacob Flintholm, allieret sig med Houlkærskolens ”madmor”, Lene Quist, og fået hende til at lave en stor portion boller i karry, som blev serveret for de sultne fodboldfans inden kampen.
Det var et tilbud, som omkring 20 af de unge Champions League-tilskuere tog imod, inden samme menu senere på aftenen blev serveret for et nogenlunde tilsvarende antal håndboldspillere.
– I alt var der vel omkring 40 unge, der valgte at se kampen mellem Rubin Kazan og FCK her i Houlkær Hallen.
– Til kampen mellem FCK og Barcelona var vi cirka dobbelt så mange, men det har sikkert bl. a. noget med Lionel Messi at gøre.
– Og så har det tidlige spilletidspunkt i Rusland sandsynligvis også spillet ind, vurderer Jacob Flintholm.
Under alle omstændigheder bliver der også Champions League-bold i Houlkær Hallen 7. december, når FCK spiller den afgørende hjemmekamp mod Panathinaikos om kvalifikation til næste runde.
I forbindelse med kampen mellem FCK og Barcelona blev der afviklet en tippe-konkurrence blandt de fremmødte.
To tippere ramte det rigtige resultat: 1-1 – og efter lodtrækning blev det Nanna Nedergaard Nielsen, der løb af med hovedgevinsten i form af en FCK-trøje.
Præmieoverrækkelsen fandt sted i pausen af Rubin Kazan-FCK-kampen, og rollen som ”præmiepige” blev spillet af Emilie Stenskrog – en af de unge, der efter omstruktureringen i efteråret går Jacob Fintholm til hånde i Houlkær Hallens cafeteria.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.