- Se alle bidragsydere Her

Løbeklub ud af startblokkene

Mortensaften var måske ikke lige det ideelle starttidspunkt. Alligevel mødte omkring 20 interesserede frem til den første træningsaften i ”Houlkær Løb & Motion”. Og flere har bebudet, at de også gerne vil være med – når ikke lige der står andesteg på menuen derhjemme…..

Omkring 20 interesserede mødte frem til den første træningsaften i ”Houlkær Løb & Motion”

Hvorfor løbe alene, når man lige så godt kan løbe sammen med naboen – eller andre ligesindede fra lokalområdet.
Det kunne være slogan’et for den nye, lokale løbeklub, som onsdag 10. november blev introduceret ved et informationsmøde i Houlkær Hallen.
”Houlkær Løb & Motion” hedder det nye initiativ, som Houlkær Hallens nye aktivitetsmedarbejder, Jacob Flintholm, står bag.
Planen er at kombinere løb og socialt samvær på en uforpligtende måde. Med Houlkær Hallen som det fælles omdrejningspunkt.
Hver onsdag aften kl. 19.30 opfordres bysbørnene til at møde frem ved hallen – til en rask løbe- eller gåtur i selskab med erfarne løbetrænere.
Bagefter vil der være mulighed for at evaluere dagsformen over en kop kaffe i hallens cafeteria, ligesom der vil være mulighed for at klæde om – og skylle sveden af i hallens omklædningsrum.
– Det er svært at vide, hvor mange der dukker op, men jeg har da en forventning om, at vi i hvert fald kan samle en 30-40 motionister fra lokalområdet, siger Jacob Flintholm.
Den nye aktivitetsmedarbejder, der tiltrådte 1. september, har allerede været med til at sætte en stribe nye aktiviteter i gang i Houlkær Hallen.
Foruden den nye løbeklub drejer det sig bl. a. om forskellige uformelle idrætsaktiviter for unge fredag eftermiddag. En relancering af bordtennis-sporten i Houlkær – og socialt samvær i forbindelse med Champions League-fodbold og andre større sportsbegivenheder i fjernsynet.
Ikke færre end 75 fodboldinteresserede var således samlet til fodboldfest i Houlkær Hallen, da FCK overraskede ved at klare uafgjort 1-1 i hjemmekampen mod mægtige FC Barcelona.

Læs mere om aktiviteterne i Houlkær Hallen i novembernummeret af Houlkær Nyt

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.