- Se alle bidragsydere Her

HIF’ere strandede i Spanien i et ekstra døgn

Hele flokken af HIF-spillere og -ledere samlet til fælles fotografering i det spanske.

Det skulle have været en otte dages-tur, men det endte med at blive en ni dages-affære.
Først efter en ekstra overnatning på et spansk hotel i Lloret de Mar nåede 57 trætte Houlkær-ungdomsspillere og deres 13 ledere hjem fra deltagelsen i årets Costa Brava Cup i det nordspanske.
Problemet var en aldrende bus, som brød sammen allerede om onsdagen, da HIF’erne var i Barcelona for at promenere på Ramblaen – og overvære FCKs Champions League-kamp på Nou Camp mod mægtige FC Barcelona.
Bussen lod sig ikke umiddelbart reparere, viste det sig, og først lørdag ved middagstid (cirka et døgn senere end planlagt) kunne HIF’erne langt om længe vinke farvel til deres i øvrigt udmærkede hotel – og til Costa Brava-kysten.
– Det var selvfølgelig en træls afslutning på en ellers vellykket tur, erkender tur-arrangør Allan Hjorth.
Det sportslige højdepunkt under Spaniens-opholdet var så afgjort Champions League-kampen på et af Europas største – og mest imponerende – fodboldstadions.
Men HIF-spillerne selv gjorde det nu heller ikke helt ringe under de sydlige himmelstrøg.
Fire hold forsvarede den lokale ære i Nordspanien: Et U15-, to U17- og et U19-hold, og de tre af holdene nåede helt frem til semifinalen, inden de måtte se sig slået ud.

Læs mere om Costa Brava-turen i november-nummeret af Houlkær Nyt

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.