- Se alle bidragsydere Her

Hvad skal der ske på Nørremøllevej/Røddingvej?

Som man vel har bemærket, er fortovet på Nørremøllevej nord for Nørresø brækket op. Ved et møde i FDF-sejlernes bådehus tirsdag d. 12. oktober kl. 17 , orienterede Benny Taul Bjerre fra Viborg Ingeniørerne og Peter Sørensen fra Viborg Kommune om planerne. Hele Nørremøllevej skal renoveres og der skal laves fortov og cykelsti i begge sider fra Nørremøllevej Nord til Shell-tanken på Ålborgvej. Dette arbejde forventes at blive lavet i 2011.

Nord for Nørresø vil der i sydsiden blive lavet fortov og cykelsti til Søbakken, og i nordsiden vil der blive lavet cykelsti til Nørresøvej Nord. Fra Søbakken og ud til Skovbakkevej vil der blive lavet en fællessti med dobbeltrettet cykelsti. Endvidere vil der blive lavet firskellige hastighedsnedsættende foranstaltninger. ( Se nærmere på vedlagte tegning.)

På mødet, hvor 30 beboere var mødt op, var der mulighed for at komme med ændringsforslag til projektet, og det benyttede mange sig af. Disse forslag vil nu blive taget med i den endelige planlægning og hvis de er mulige inden for de økonomiske rammer, vil der komme ændringer.

Strækningen fra Nørremøllevej Nord til Skobakkevej forventes at blive færdig i år – hvis vejrguderne tillader det!

Mødet sluttede med at Henrik Nicolaisen fortalte om planerne for FDF-spejdernes grund.

Erik Overgaard Hansen.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.