- Se alle bidragsydere Her

Ny afdelingsleder på Houlkærskolen

Finn Højly Bugge bliver i de kommende år manden, der skal stå i spidsen for den pædagogiske udvikling på Houlkærskolen.
Den 38-årige lærer med bopæl i Silkeborg er netop blevet ansat som afløser for Jeanette Enevoldsen, der forlod afdelingslederjobbet i Houlkær for i stedet at kaste sig over udfordringen som skoleinspektør i Møldrup.
Finn Højly Bugge har i de seneste fire år været tilknyttet Viborg Kommunes særlige ”pilothold” bestående af både lærere og pædagoger.
Pilotholdet indgår som et vigtigt led i kommunens forebyggende, pædagogiske indsats over for elever, der af den ene eller den anden grund har det svært i folkeskolen – og i en vis udstrækning bliver det nogle af de samme udfordringer, Finn Højly Bugge kommer til at stå over for i sit nye job på Houlkærskolen.
Den nye afdelingsleder skal dog også – i mere bred forstand – være med til at præge den pædagogiske udvikling på skolen.
Dét skulle han umiddelbart have gode uddannelsesmæssige forudsætninger for – i og med at han efter seminariet har suppleret sin lærereksamen med en uddannelse til cand. pæd. psyk.
Finn Højly Bygge forventes at tiltræde i sit nye job på Houlkærskolen omkring 1. november.
I alt var der fire ansøgere til stillingen, som ”kun” var opslået internt i Viborg Kommune.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.