- Se alle bidragsydere Her

675 til start i årets Houlkær-løb

Omkring 675 løbere – store og små imellem hinanden – stillede til start i Houlkær-løbet 2010. Det er en fremgang på knap 100 deltagere sammenlignet med løbet i fjor.

Solen skinnede, temperaturen var perfekt – og med 675 løbere til start kunne Houlkær-løbet 2010 notere en pæn deltagerfremgang sammenlignet med i fjor.
På den baggrund var der naturligt nok smil på læben hos løbsarrangør Jacob Flintholm, da den sidste løber torsdag 26. august var kommet i mål efter tre timers hektisk motionsaktivitet i området omkring Houlkær Hallen.
– Idéen med at splitte Houlkær-løbet op i et decideret børneløb og et løb for de lidt mere drevne løbere har – så vidt jeg kan vurdere – vist sig at være rigtig.
– Det udendørs diskotek var helt klart med til at løfte stemningen i målområdet, og alt i alt er jeg ikke i tvivl om, at vi er ved at spore os ind på et holdbart koncept.
– Houlkær-løbet må gerne have karakter af en mini-byfest, og dét mål synes jeg lige så stille, vi begynder at nærme os, lyder det fra en veltilfreds løbsleder.
Hurtigst på den korte 2,4 kilometer distance var Alias Rezai fra Houlkærskolen. Han kom i mål i tiden 9 minutter og 31 sekunder.
I 7,2 kilometer-løbet blev det til en suveræn førsteplads til Christian Kapper, der som lærer på Viborg Gymnasium og HF også befandt sig i vante omgivelser.
Christian Kapper løb de 7,2 kilometer på 24 minutter og 59 sekunder og var dermed næsten et minut hurtigere end sin nærmeste forfølger, Torben Kjelde.

Læs mere om løbet i sensommernummeret af Houlkær Nyt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.