- Se alle bidragsydere Her

Viborg Basket har taget hul på ny sæson

Viborg Basket er klar til en ny sæson, og mange af spillerne møder op i rigtig god form. Flere spillere har deltaget i basketcamps i både ind- og udland. Således har Viborg Basket i sommerperioden været repræsenteret med ungdomsspillere i Svendborg, Horsens, Skovbakken og Åbyhøj. Og i udlandet har Viborg Basket haft to spillere i Dubrovnik og en i storklubben FC Barcelona.

Det er meget vigtigt for ungdomsarbejdet i Viborg Basket, at vores spillere har lyst til at søge udfordringer i nogle af landets største klubber. Spillerne møder nye udfordringer og lærer nye træningsøvelser. En erfaring vi kan drage nytte af i den daglige træning. Og et værdifuldt rygstød til vores ungdomsspillere, der har afmystificeret myten om, at spillerne i de store klubber er bedre end os. Det er de ikke. De er bare flere.

Tre landsholdsspillere i Viborg Baskets ungdom
Niveauet i Viborg Baskets ungdomsafdeling er højt. Det har vi set i den forgangne sæson, hvor vi har haft 4 spillere med i U-landsholdssammenhæng. Jonas Bech, Victor Mikkelsen, Sebastian Åris og Kristina Lund har alle deltaget i landsholdssamlinger. Kristina, Viktor og Sebastian spillede sig alle op i den endelige trup for henholdsvis U- 15 piger, U – 14 drenge og U – 15 drenge.
I juni måned deltog drengelandsholdene i en stor turnering i Copenhagen International. Victor var på U – 14 med til at sikre Danmark sølvmedaljer efter et knebent 1-points nederlag i finalen
Sebastian var anfører for U – 15 drengene, der vandt 3 kampe og tabte 2, hvilket rakte til en femteplads.

I weekenden d. 13. – 15. august deltog U – 15 drenge og piger i en fire-nationersturnering i Högernäs i Sverige og naturligvis med Viborg Baskets repræsentanter. Kristina Lund debuterede på pigelandsholdet, mens Sebastian tog afsted med lidt mere erfaring i bagagen, eftersom han også var med på U – 14 i sidste sæson.
I Viborg Basket glæder vi os på spillernes vegne, og vi vil gøre hvad vi kan for at fastholde niveauet i den kommende sæson.
Derfor inviterer vi til en særlig træning lørdag d. 28. august kl. 9.30 i Houlkærhallen.
Her gæster den amerikanske træner, John Hohn, Viborg og træner vores ungdomsspillere i aldersgruppen 14 – 17 år.

Vores træningstider er nærmest identiske med sidste år:

Houlkærhallen
Mandag: Mini drenge /piger (9- 13 år)      17.30 – 18.45
Mandag: Damer / junior / ynglinge            18.45 – 20.15
Mandag: Herresenior                               20.45 – 21.45

Viborg Katedralskole
Onsdag: Mini drenge / piger ( 9 – 13 år)    16.30 – 17.45
Onsdag: Damer / junior / ynglinge             17.45 – 19.15
Onsdag: Herrer / junior / ynglinge             17.45 – 19.15
Onsdag: Herrersenior                               19.15 – 21.15

Viborg Gymnasium
Mandag: Herrer / junior / Ynglinge            18.00 – 20.00

På Viborg Basket HIF’s vegne
Mikkel Åris

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.