- Se alle bidragsydere Her

Klar til at spille om det jyske mesterskab

Det kombinerede U17-hold fra Houlkær/Overlund - fotograferet efter 6-2 sejren over Vorup, som betød at kredsmesterskabet i A-rækken kom i hus – to runder før forårsturneringens afslutning.

Det kræver som regel hverken lommeregner eller kugleramme at holde styr på antallet af fodboldtilskuere på Houlkær Stadion, men mandag 31. maj var i den henseende lidt af en undtagelse.
Via Facebook, sms og andre kanaler havde rygtet spredt sig om, at HIF/OGFs kombinerede U17-mandskab med en hjemmesejr over Vorup kunne sikre sig førstepladsen i A-rækken, og dét kombineret med pænt vejr og udsigten til grillmad havde lokket over 100 forældre, søskende og skolekammerater af huse til den vigtige kamp.
De mange tilskuere blev da heller ikke skuffede. Hjemmeholdet i de Barcelona-stribede trøjer vandt kampen med 6-2 og sikrede sig dermed førstepladsen i puljen – to runder før forårsturneringens afslutning. Og så betød det mindre, at HIF/OGF-drengene i den følgende spillerunde havde lidt sværere ved at motivere sig selv til en toppræstation – og på den konto måtte se sig slået med 3-2 i hjemmekampen mod Skive IK.
Kredsmesterskabet var allerede bragt i hus – i konkurrence med Viborg Søndermarken, Skive, Thisted, Vorup og Tjørring – og U17-drengene fra Houlkær/Overlund, som trænes af Jacob Flintholm, kan dermed se frem til at få forårssæsonen forlænget med en eller flere kredskampe om det jyske mesterskab i A-rækken.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.