- Se alle bidragsydere Her

Aktivitetsmedarbejder skal afløse halbestyrer

Halbestyrelse håber at få mere for pengene ved at omorganisere arbejdsgangene i Houlkær Hallen

Houlkær Hallen skal ikke bare være en idrætshal. Hallen skal fungere som et socialt omdrejningspunkt for hele bydelen.
Det er – kort fortalt – visionen bag Houlkær Fælled-projektet, som efter planen gerne skulle stå klar til indvielse i 2012.
I arbejdsgruppen bag halplanerne arbejdes der fortsat intenst på at skaffe de cirka 12 mio. kroner, der skal til, for at ”Houlkær Fælled” kan blive en realitet.
Men på de indre linjer er man allerede gået i gang med at ”geare” organisationen til de nye tider.
Et konkret udtryk for dét er, at bestyrelsen for Houlkær Hallen her og nu går i gang med at søge efter en ”aktivitetsmedarbejder”, der kan være med til at skabe nye aktiviteter i hallen – på tværs af alder, køn og kultur.
– Ideen er selvfølgelig ikke, at hallen skal være en konkurrent til alt dét, der i forvejen foregår i Houlkær. Men vi ser gerne, at den kommende aktivitetsmedarbejder er udfarende og opsøgende – og bidrager til at formidle og udvikle samarbejdet i nærområdet, fremhæver formanden for Houlkær Hallens bestyrelse, Einer Kløjgaard Jensen.
Den endelige beslutning om at erstatte den hidtidige halinspektørfunktion med en aktivitetsmedarbejder blev truffet på Houlkær Hallens ordinære repræsentantskabsmøde 18. maj.
Planen er at slå stillingen op, så ansøgningerne kan være halbestyrelsen i hænde senest onsdag 23. juni.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.