- Se alle bidragsydere Her

Houlkær-løbet udsat til 26. august

Houlkær-løbet kommer i år ikke til at indgå i programmet for Houlkær Festuge – men afvikles i stedet torsdag 26. august, hvor der forhåbentlig er knapt så mange andre arrangementer at konkurrere med.

Når årets Houlkær Festuge løber af stabelen i den sidste uge af maj, bliver det uden et af de faste indslag: Houlkær-løbet.
Houlkærskolen, som gennem 25 år har stået for afviklingen af det lokale motionsløb, har analyseret situationen og er nået frem til den konklusion, at der lige præcis i uge 21 er lidt for mange andre arrangementer at konkurrere med.
På den baggrund har skolen – i samråd med Initiativgruppen Houlkær – valgt at udsætte 2010-udgaven af Houlkær-løbet til torsdag 26. august.
– Hvis vi valgte at lægge Houlkær-løbet i forbindelse med festugen, ville løbet ikke bare komme til at falde sammen med Søndersø-løbet – men også med 10 timers-løbet i Viborg.
– Derudover fejrer 9. årgang sidste skoledag på skolen – og mange af vore elever skal med Houlkær Idrætsforening til Aalborg for at se Danmark spille fodboldlandskamp mod Senegal.
– Alt i alt er der derfor god fornuft i at udsætte Houlkær-løbet til efter sommerferien, forklarer skoleinspektør Ole Birch.

I første omgang er der tale om en éngangsforeteelse, men bliver flytningen af løbet en succes, kan det ikke afvises, at Houlkær-løbet udvikler sig til en permanent sensommer-begivenhed.
Især da fordi Initiativgruppen Houlkær i forvejen er inde i seriøse overvejelser om at flytte Houlkær Festuge fra før til efter sommerferien.
Dette års festuge bliver dog afviklet som normalt – nemlig i dagene fra 25.-29. maj.
Det fuldstændige program for festugen udsendes sammen med maj-nummeret af Houlkær Nyt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.