- Se alle bidragsydere Her

Skolebestyrelsesvalg afgjort

To ”gamle” og fem nye skal repræsentere forældrekredsen i Houlkærskolens nye skolebestyrelse

Så er det definitivt: Houlkærskolens nye skolebestyrelse er valgt – og klar til at trække i arbejdstøjet efter sommerferien.
Oven på orienterings- og opstillingsmødet 7. april var der en frist på ti dage til, at eventuelle nye kandidater kunne melde sig på banen og fremkalde et kampvalg – men det skete ikke, og dermed står det fast, at de syv kandidater, der blev valgt på mødet lige efter påske, også er dem, der kommer til at repræsentere forældrekredsen i den nye skolebestyrelse.
Blandt de syv er kun to gengangere fra den siddende skolebestyrelse: Pernille Cornelius og Birgit Andersen.
Dertil kommer fem nyvalgte: Morten Andersen, Christian Schou, Hilde Wøhlk, Martin Tang Sørensen og Marianne Andersen.
Skulle en eller flere af de syv blive nødt til at trække sig i løbet af valgperioden, er der også råd for dét. I så fald træder Michael Laursen ind som førstesuppleant, og Ole Højbjerg og Le Vagnby står på spring som hhv. anden- og tredjesuppleant.
Den nye skolebestyrelse træder sammen første gang – for at konstituere sig og for at udveksle erfaringer med den siddende skolebestyrelse – på et møde sidst i maj.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.