- Se alle bidragsydere Her

Børnefodbolden ruller igen i Houlkær

Op til sæsonstarten har Houlkær IF gjort meget for at animere flere piger til at spille fodbold, og pigerne kvitterede ved at møde talstærkt op til den første træningsdag.

Så er foråret kommet, græsset er atter grønt og de første gode dage med masser af sol, fodbold og røde kinder er allerede overstået.
Søndag den 11.4. inviterede Houlkær IFs nyoprettede børnefodboldudvalg til ”Fodboldstart 2010”. ”Fodboldstart 2010” er udvalgets bud på en ny måde at markere fodboldårets begyndelse. Dagen havde fokus på ”gamle” spillere, nye spillere og ikke mindst forældrene. Derudover havde arrangørerne slået på, at de rigtig gerne ville se flere piger spille fodbold i Houlkær, og pigerne kvitterede ved at møde talstærkt op.
Vejret var fint og der mødte i alt ca. 100 fodboldglade børn op, mange med mor eller far under armen. Meget glædeligt var det, at der var mødt over 30 nye spillere op, hvoraf mange var piger. Efter en kort velkomst, var det tid til fodbold, og der blev gået godt til den! Mens ungerne spillede fodbold, havde de fremmødte forældre mulighed for at få en kop kaffe og en snak om børnefodboldudvalgets nye mål for fodbolden i Houlkær. Efter en god times træning var det tid til en juice og et stykke frugt. Sidste punkt på dagen var et besøg af den populære Willy maskot, som delte billetter ud til næste Viborg-hjemmekamp. Willy stillede også op som målmand, så alle fik et forsøg på den grønne krokodille.
Der var smil, røde kinder og sorte knæer på de fleste, da spillere og ledere sagde tak for dette års ”Fodboldstart 2010”.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.