- Se alle bidragsydere Her

Uden Anders – ingen Go’ Nat Idræt

I HIF-formand Henning Bruun-Schmidts fravær var det fodboldformand Palle Kjær Laursen (tv), der overrakte hædersprisen til Anders Bitsch.

Mange års frivilligt arbejde påskønnet med Houlkær IFs hæderspris

 

”En rigtig driver”.
Udtrykket blev introduceret på Houlkær IFs årsmøde torsdag 25. marts og dækker øjensynligt over en person, der udfører et stort stykke arbejde på de indre linjer.
Uden i øvrigt at gøre det store væsen af sig.
Lige præcis sådan en type er Anders Bitsch, og derfor fik han på årsmødet overrakt HIFs hæderspris for sin mangeårige indsats som drivkraft bag Go’ Nat Idrætten i Houlkær Hallen.
Anders Bitsch har igennem de seneste 12 år været manden, der har sørget for avis-foromtale, trykning af materialer og rekruttering og fastholdelse af frivillige i forbindelse med Go’ Nat Idræt-arrangementerne.
– Go’ Nat Idræt er en rigtig vigtig aktivitet til gavn og glæde for mange – og med mange involveret. Og uden en indsats som den, Anders har leveret, ville mange børn være gået glip af oplevelser og aktiviteter i Go’ Nat Idræt, som er en særlig bemærkelsesværdig og bevaringsværdig institution i Houlkær, lød det bl. a. fra fodboldformand Palle Kjær Laursen, der i hovedformand Henning Bruun-Schmidts fravær havde fået til opgave at stå for prisoverrækkelsen.

Prismodtageren selv var – karakteristisk nok – optaget af et menighedsrådsmøde, men så lige sit snit til at smutte i et kvarters tid, så han kunne modtage HIF-hædersprisen.
Anders Bitsch var naturligvis glad for påskønnelsen, men understregede i samme åndedrag, at det bestemt ikke har været nogen sur pligt at stå i spidsen for Go’ Nat Idrætten fra sidst i 1990erne og frem til i dag.
– Det har været en sjov periode, som jeg har været rigtig glad for. Og jeg håber virkelig, at Go’ Nat Idræts-traditionen kan leve videre i mange år endnu.
– Med Go’ Nat Idrætten rammer vi en lidt bredere målgruppe end den, der ellers normalt dyrker idræt i Houlkær IF. Og der er helt tydeligt en stor gruppe af børn, som har det sjovt med – og slapper af ved – at udfolde sig under lidt mere uforpligtende former, fremhævede han.
Anders Bitsch er den fjerde i rækken af modtagere af HIFs hæderspris. De tre forgængere er Meretha Thorsager, Alis Sørensen og Dorte Hesselholt.
Med prisen følger en buket blomster og en kontant erkendtlighed på 1500 kroner.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.