- Se alle bidragsydere Her

Gi’ en “hund” til hallen

Arbejdsgruppe planlægger indsamling til fordel for den forestående haludvidelse

Lokale- og Anlægsfonden har for længst givet tilsagn om økonomisk støtte til projektet.
Viborg Kommune ser også ud til at ville afsætte midler til formålet.
Og nu kommer turen så snart til den menige Houlkær-borger……
Når det kommende nummer af Houlkær Nyt udkommer midt i maj, vil der i bladet være indlagt en præsentation af planerne for den forestående om- og udbygning af Houlkær-hallen.
Folderen vil også indeholde et kontonummer, der kan indbetales penge til, hvis man som borger i lokalsamfundet gerne vil være med til at støtte halbyggeriet økonomisk.
– Og ambitionen er, at vi gerne vil have alle husstande i området til at bidrage med mindst en hundredekroneseddel, så vi i alt kan få samlet cirka 300.000 kroner ind via frivillige, lokale bidrag.
– Dét vil være et godt signal til politikerne om, at der i Houlkær er bred, folkelig opbakning bag halplanerne, anfører HIF-formand Henning Bruun-Schmidt og skoleinspektør Ole Birch på vegne af den arbejdsgruppe, der er nedsat til at føre halplanerne ud i livet.

Idéen om, at borgerne via private bidrag kan være med til at hjælpe et halbyggeri i gang, er på ingen måde ny i Houlkær.
Faktisk var det lige præcis på den måde, en del af pengene blev skaffet, da den nuværende Houlkær-hal blev opført tilbage i 1980erne.
Ved samme lejlighed blev der stiftet en fond, som fortsat er god for omkring 50.000 kroner.
Penge, der næsten var gået ”i glemmebogen” – men som nu – meget naturligt – kommer til at indgå i finansieringen af Houlkær-hal nr. 2 og den tilhørende ”indre fælled”, der bl. a. skal fungere som nyt, fast hjemsted for ”Fritidsgården”.
– I virkeligheden kan man måske næsten sige, at der er tale om en historisk cirkel, der bliver sluttet. De 50.000 kroner i Houlkær Hallens Fond er indsamlet af den første generation af Houlkær-borgere, og nu er det så næste generation, der står over for at skulle bygge videre på deres indsats, nævner Henning Bruun-Schmidt.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.