- Se alle bidragsydere Her

Slut med de alkoholfrie diskoteker

FinansGrisen Græsser……og har nu spist alle vores penge til Houlkærs Alkoholfrie diskoteker – så vores pengekasse er TOM!
I et sidste forsøg har HIFs Venner og Klub X sammen søgt om offentlig støtte til diskotekerne – i håb om at vi kunne fortsætte med tilbyde alkoholfrie diskoteker til kommunens børn og unge.
Desværre uden held…..!!
Ingen penge = ingen diskoteker
Derfor er det nu SLUT med de alkoholfrie diskoteker i Houlkærhallen – ALLE diskotekerne i 2010 er AFLYST.
Vi vil gerne sige TAK til alle de børn, unge og voksne, som har deltaget – og støttet os på anden vis gennem vores virke i næsten 25 år. Uden jer, havde diskotekerne ikke eksisteret i så mange år.
TUSIND tak til alle vores trofaste hjælpere, som har hjulpet os – diskotek efter diskotek – med de mange praktiske opgaver i forbindelse med afholdelsen.
TUSIND tak til alle vores sponsorer af bl.a. præmier til børnene/de unge gennem årene. 
HIFs Venners primære gøremål har været at afholde de alkoholfrie diskoteker for børn og unge i Viborg kommune. Det er nu ikke længere muligt – og derfor lukker foreningen officielt ned på den ordinære generalforsamling, torsdag den 11. marts 2010.
På bestyrelsens vegne vil jeg gerne sige TUSIND TAK for denne gang. Det har været en stor fornøjelse at se så mange børn og unge ved diskotekerne.
Vi håber, at I alle nu må finde et nyt sted at feste – forhåbentlig i samme trygge omgivelser.
HUSK, at fester uden alkohol kan være rigtig sjove – det har vi sammen bevist gennem knap 25 år.

Venlig hilsen
Pernille Cornelius
formand, HIFs Venner 

Ved evt. spørgsmål kontakt Pernille Cornelius, tlf 23428681

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.